Weyler förlag
  • Hem
  • Böcker
  • Författare
  • Press
  • Om oss
  • Kontakt
Omslag: Sebastian Larsmo

Inbunden
ISBN: 9789176811306
Utkom i augusti 2018
Pressmaterial:
BLOGGAT OM BOKEN "Att hitta" "" "Andreas Ekström" lang:sv
Att hitta

ANDREAS EKSTRÖM

»För nära ett decennium sedan skrev jag boken Google-koden. Den är ett reportage som utan tesdrivande, åtminstone avsiktligt sådant, berättar tre saker: hur Google blev till, vad som händer när Googles idéer och kärnvärden kolliderar med verkligheten, och så slutligen vad Google kommer att förvandlas till. Att boken kom att fullständigt förändra mitt yrkesliv har jag vant mig vid. Att de fenomen den skildrar skulle förändra mig som person hade jag nog däremot ingen djupare beredskap för. Jag trodde i alla fall inte att jag skulle bli sämre på att hitta.

Den här boken – egentligen bara en början, en liten samling reflektioner för den som vill komma vidare och hitta nya problem, lösningar och angreppssätt – handlar om att hitta. Det som Google lovade oss att de kunde hjälpa oss med, det grundläggande problemet som skulle lösas en gång för alla.«

Andreas Ekström, född 1975, är kulturjournalist på Sydsvenskan. Förlagsdebuten Hemliga pappan blev hans genombrott för en större publik. Google-koden från 2010 var hans första bok på Weyler förlag, och etablerade Andreas som en av landets ledande auktoriteter på den digitala revolutionens verkningar. Nu, åtta år och minst lika många Iphone-släpp senare, återvänder han till ämnet i en ny bok om information; om att gå vilse och om att hitta.

AV SAMMA FÖRFATTARE:
Främling
Google-koden
topp
Kalendarium
För tillfället finns inga inbokade arrangemang knutna till den här boken.
RECENSIONER
21 augusti 2018:
Bärnstensklart om det viktiga i livet


Följ förlaget på Instagram:
@weylerforlag